https://blisdigital.com/werk/tuuring https://blisdigital.com/en/cases/tuuring-saas-platform-voor-it-performance-monitoring
Tuuring

Tuuring SAAS platform voor IT performance monitoring

  • Apps
  • Web portal
  • System integration
  • Design

Het Tuuring software platform biedt grote organisaties inzicht in de IT performance van volledige applicatieketens, van IT infrastructuur, cloud infrastructuur, software-applicaties en workspaces.

Door middel van data connectors wordt IT performance data verzameld. Met slimme algoritmes en AI worden uit deze data relevante inzichten gepresenteerd, waarmee IT managers goede beslissingen kunnen nemen over investeringen, bespaard wordt op kosten voor IT-services en gewerkt kan worden aan optimale beschikbaarheid en performance van IT-landschappen.

Tuuring is als startup voortgekomen uit BLIS Enterprise IT, waarmee we al lange tijd grote organisties helpen met IT performance consultancy expertise. Vanuit deze expertise zien wij al vele jaren de steeds complexer wordende IT-landschappen en steeds grotere uitdagingen voor IT-managers om hier grip op te houden. Kostenbeheersing, de juiste investeringen, continuïteitwaarborging, impact van cloud-migraties en impact op business performance zijn allemaal uitdagingen waarop wij met het Tuuring platform oplossingen bieden.

Tuuring is inmiddels verzelfstandigd en biedt als autonome organisaties het Tuuring platform aan grote organisaties, in samenwerking met (naast BLIS Enterprise IT) een netwerk van gespecialiseerde 'managed service providers'.

Meer informatie: tuuring.com

Meer weten over Tuuring?

Bel of mail Cees Schrijen

Cees Schrijen