https://blisdigital.com/werk/da-vinci-college https://blisdigital.com/en/cases/da-vinci-college
Da Vinci College

Stevig online partnership voor regionaal opleidingscentrum

  • Strategy
  • Design
  • Development
  • SEO
  • Marketing

BLIS werkt al sinds 2006 als online partner voor het Da Vinci College. Voor dit regionaal opleidingscentrum voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie zijn sindsdien diverse ontwikkelprojecten en campagnes uitgevoerd.

BLIS werkt organisatiebreed samen met de afdelingen PR, ICT, Onderwijs en Training en Advies.

Website

In samenwerking met communicatiebureau K|R werd een concept voor de nieuwe website van Da Vinci ontwikkeld en gerealiseerd. Door gesprekken met verschillende afdelingen hebben we de wensen en eisen geïnventariseerd en user stories beschreven, waarna een meerjarenstrategie is ontwikkeld.

De homepage van het Da Vinci College is onderverdeeld in verschillende onderdelen voor verschillende doelgroepen (mbo, hbo, VAVO), en ieder onderdeel van de website wordt optimaal toegespitst op de doelgroep. Ook heeft BLIS de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat de opleidingen, cursussen en trainingen van het Da Vinci College goed vindbaar zijn.

Webapplicatie voor Cursus & Training

Voor het opleidingsdomein Cursus & Training ontwikkelde BLIS een webapplicatie. Via deze webapplicatie kunnen studenten zich – via een koppeling met DigiD – online aanmelden voor cursussen en trainingen.

Via de uitgebreide back-end kan het Da Vinci College aanmeldingen beheren, de planning onderhouden, communiceren met deelnemers en de aftersales en service ondersteunen.

Performance management

BLIS heeft voor het Da Vinci College haar onlineperformance-dashboard ingericht en gekoppeld met diverse monitoringsystemen. Op basis van dit dashboard zijn de marketing-KPI’s (die samen met het Da Vinci College zijn vastgesteld) eenvoudig te volgen.

Daarnaast volgt BLIS samen met het Da Vince College een nauwkeurig proces van monitoring, rapportage en bespreking. Alles met één doel: optimale resultaten behalen voor het Da Vinci College!

Meer weten over onze digital performance oplossingen?

Bel of mail

Gerelateerde Projecten