https://blisdigital.com/werk/campagne-alert-online https://blisdigital.com/en/cases/campagne-alert-online
ECP - Alert Online

Campagne Alert Online

  • Development
  • Angular
  • Responsive

De campagne Alert Online richt zich op het creëren van bewustwording rondom cybersecurity. Gedurende twee weken slaan overheid, bedrijfsleven en wetenschap de handen ineen met als doel Nederlandse internetgebruikers bewuster en veiliger online te laten zijn.

The case

BLIS & Bubblefish sloegen samen met stichting ECP de handen ineen voor het ontwikkelen van een online campagneplatform. Doel van het platform is om in de aanloop naar de campagneperiode partijen te enthousiasmeren en inspireren mee te doen als partner van de campagne.

Gekeken is naar de customer journey; hoe komen mensen terecht op het platform, wat zoeken zij daar en hoe zorgen we dat de boodschap van Alert Online duidelijk overgebracht wordt op de bezoeker?

Het platform

Het platform biedt continue een duidelijk overzicht van alle activiteiten die partners van de campagne gedurende de campagneperiode initiëren.

Ook is een toolkit te vinden met gratis communicatiemateriaal die partners kunnen gebruiken bij hun activiteiten tijdens de campagneperiode.

Test je skills-quiz

Door het beantwoorden van 10 vragen krijgt de Nederlandse internetgebruiker op een eenvoudige en leuke manier inzicht in hoe het is gesteld met zijn of haar kennis en kunde op het gebied van cybersecurity.

Door de quiz te spelen leert de bezoeker ook nieuwe technieken om zich te weren tegen cybercrime en wordt bestaande kennis versterkt.

Meer weten over onze digital performance oplossingen?

Bel of mail

Gerelateerde Projecten