https://blisdigital.com/teams/it-performance https://blisdigital.com/en/teams/digital-performance-services
Digital Performance Services

Optimaliseer business critical workloads

hero texture

Introductie

In de wereld waarin digitalisering en de verwachtingen van technologie blijven groeien, wordt het belang om de performance van onze digitale middelen te beheren steeds groter. Met de toename van functionaliteit en beveiliging neemt ook de complexiteit van de applicatieketens toe. Deze complexiteit zorgt er voor dat performance problemen vaker voor kunnen komen en dat deze lastiger te herleiden zijn naar concrete onderdelen van de keten. Er zijn geen oplossingen beschikbaar die alle digitale performance uitdagingen op kunnen lossen. Wel kan een strategische aanpak en combinatie van oplossingen controle bieden op de werking van applicaties en workloads.

Wij hebben de kennis en ervaring met het adviseren en implementeren van dit soort oplossingen. Het resultaat hiervan is een effectieve en pragmatische oplossing die inzichtelijk maakt hoe goed business critical workloads werken en hoe we deze kunnen verbeteren.

Onze performance diensten

Er zijn verschillende use cases waarvoor onze performance diensten gebruikt worden. Hieronder staan een aantal mogelijkheden met wat we daarin kunnen betekenen.

Wat is mijn performance?

Is het terecht dat gebruikers klachten hebben over hun applicaties? Hoe verhouden onze applicaties zich tot vergelijkbare omgevingen van anderen? Dit zijn typische vragen die regelmatig naar voren komen in digitale omgevingen. Door performance assessments uit te voeren kunnen dit soort vragen beantwoord worden. Tijdens deze assessments worden objectieve metingen gedaan van relevante onderdelen en functies van de workloads. De uitkomsten hiervan bieden inzicht in de daadwerkelijke performance en worden voorzien van benchmarks van vergelijkbare omgevingen.

Deze assessments bieden daarmee een houvast voor het bepalen van gebruikerservaringen en ondersteunen het uitvoeren van wijzigingen of migraties van de betreffende workloads.

Hoe kan ik performance beter managen?

Wat is er nodig om de performance van de kritieke workloads van mijn organisatie beter inzichtelijk te maken en hier meer grip op te krijgen? Om dit te bepalen bieden wij een digital performance roadmap traject om dit te realiseren. Dit traject bestaat uit een inventarisatie waarin worden bepaald wat de componenten van de kritische workloads zijn en wat functioneel nodig is om deze wat betreft performance te beheren. Hierbij wordt pragmatisch gekeken naar de aanwezige oplossingen en hoe deze ingezet kunnen worden. Op basis van deze inventarisatie wordt een praktische roadmap opgesteld met als einddoel de performance van de workloads te beheren en te optimaliseren.

Maar ik heb nu een performance probleem!

En wat als er nu op dit moment een accuut probleem is? Met onze performance troubleshooting kunnen wij direct helpen bij het analyseren van performance problemen en het maken van een root cause analysis. Wij beschikken over ervaren consultants die gezamenlijk kennis hebben over de volledige keten waarin applicaties functioneren en waar problemen kunnen ontstaan. Gecombineerd met optionele software geschikt voor de specifieke workloads kunnen wij snel duidelijke inzichten bieden in de problemen en deze versneld op te lossen.

Kan ik ook structureel performance ondersteuning krijgen?

Beheerders zijn vaak bezig met alledaagse taken als wijzigingen en incidenten oplossen. Structureel het bijhouden van de performance van workloads is vaak geen onderdeel van dit takenpakket. Wij bieden performance management als dienst waarbij workloads en de bijbehorende oplossingen structureel worden bekeken en bewaakt als het gaat om de performance er van. Daarbij kunnen ook oplossingen die gebruikt worden om dit te realiseren, als dienst worden afgenomen.

Ons solution portfolio

Met de oplossingen van onze partners zijn we in staat performance inzichten en verbeteringen te realiseren voor allerlei typen workloads.

solution_logos.png#asset:1522

AppDynamics

AppDynamics biedt real-time monitoring, business insights, automated anomaly detections en end-to-end visibility in een volledige application stack. AppDynamics behoort al jaren tot de marktleiders op het gebied van Application Performance Monitoring.

Turbonomic

Turbonomic realiseert met het AI-powered Turbo platform real time Application Resource Management. De software analyseert het resource gebruik van applicaties en biedt ook mogelijkheden dit continu aan te passen om applicaties optimale resources te bieden.

Microsoft Azure Monitor

Microsoft biedt met het Azure Monitor platform de mogelijkheid om applications en resources van zowel Azure subscriptions als on-premise omgevingen te monitoren en te analyseren. Dit combineert data van Azure resources als application services, containers, virtual machines en andere monitoring solutions binnen Microsoft Azure.

Cisco

Cisco combineert met de Cisco Workload Optimization Manager (CWOM) de functionaliteit van Application Performance Management en Application Resource Management. Hiermee kan infrastructuur application-aware worden gemaakt en performance gerelateerde taken worden geautomatiseerd.

Elastic

Elastic is bekend als een hybrid integration platform wat in staat is grote hoeveelheden data te verwerken en te analyseren. Daardoor is het uitermate geschikt voor het verzamelen van performance data uit verschillende bronnen zodat deze centraal geanalyseerd en gevisualiseerd kunnen worden.

Lakeside Software

Lakeside Software biedt met SysTrack een digital monitoring experience oplossing die real-time inzicht biedt in wat users ervaren bij het gebruiken van hun digitale werkplekken en applicaties. Deze inzichten ondersteunen bij het reduceren van incidenten bij eindgebruikers en het optimaliseren van de digitale werkplekken.

video

Watch our video

join us

Do you Want to join us?

Apply now
join us

Do you Want to join us?

Apply now

great place to work

Doe met ons mee. “Join the team!” Daag jezelf uit, ontwikkel jezelf en bouw 
samen met ons aan BLIS!

Apply now
Meer weten? Neem contact met ons op

Bel met +31 (0)10 479 3819 of laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht