https://blisdigital.com/teams/inzicht-in-de-performance-van-kritische-it-systemen https://blisdigital.com/en/teams/inzicht-in-de-performance-van-kritische-it-systemen
Performance Insights

Inzicht in de performance van kritische IT-systemen

hero texture

Introductie

Met ons enterprise software & datamanagement-team ervaren we elke dag de uitdagingen rondom performance en beschikbaarheid van bedrijfskritische software-applicaties.

IT performance problemen zijn veelal zeer complex en uitdagend voor grote organisaties vanwege de veelheid aan componenten die over meerdere domeinen en teams verdeeld zijn. Investeringen en uitgaven gericht op performance-verbeteringen zijn vaak niet doelmatig en inefficiënt of zelfs onnodig vanwege een gebrek aan betrouwbare baseline data.

Daarom is BLIS sinds begin 2019 samen met 3 enterprise klanten gestart met de uitrol van het Performance Insights platform. Medio 2020 zullen wij dit platform als SaaS-product beschikbaar maken en zullen wij het product vanuit een zelfstandig bedrijf op de markt brengen.

Meer op onze website

Product

Performance Insights biedt inzicht in de prestaties en gezondheid van bedrijfskritische IT over de hele applicatieketen.

Ons product is gebouwd op het Elastic platform in combinatie met ons bestaande performance data model, studio-applicatie voor dashboarding en geavanceerde AI componenten waarmee baselines gegenereerd kunnen worden.

Ambitie

Nu al bieden wij met de Performance Insights oplossing waardevolle inzichten. En nu al zien we de waarde van performance analyse op basis van generieke en gemodelleerde data, verzameld vanuit performance monitoring bij meerdere enterprise klanten.

Onze ambitie is om deze data en inzichten maximaal waardevol te maken en deze niet alleen via onze eigen dashboarding-applicatie aan te bieden, maar ook om andere software-ontwikkelaars in staat te stellen om eigen tooling op deze data te kunnen bouwen.

Meer op onze website


Ambitie-Architecture.png#asset:1331

Meer weten over Performance Insights?

Bel of mail

video

Watch our video

join us

Do you Want to join us?

Apply now
join us

Do you Want to join us?

Apply now

great place to work

Doe met ons mee. “Join the team!” Daag jezelf uit, ontwikkel jezelf en bouw 
samen met ons aan BLIS!

Apply now