https://blisdigital.com/teams/digital-performance https://blisdigital.com/en/teams/digital-performance
Creative Business Studio

Concept, ontwerp en prototyping van future-proof digitale producten

Wat we doen

Turn ideas into value

BLIS.studio is een Creative Business Studio voor Design Thinking, Concepting, UX- en Visual Design.

We helpen bedrijven om strategie sneller te vertalen naar zichtbare en tastbare innovatie. Wij ontwerpen in co-creatie met interne klantteams, experts en eindgebruikers top-notch digitale producten en services waarmee we mensen aanzetten. We leveren ervaren adviseurs, art-directors en UX-designers voor het bedenken, ontwerpen en implementeren van digitale innovatie. We vertrekken niet voordat alles optimaal werkt voor de eindgebruiker.

Strategie & Design Workshops

Hoe ontdek je het winnende idee waarmee je klanten maakt en raakt? Met workshops maken we de creatieve krachten in je bedrijf los en zorgen dat ideeën concreet worden.

Concepting

Vanuit een briefing en eigen onderzoek vertalen we strategie naar creatieve concepten. Door deze concepten te visualiseren brengen we ideeën tot leven.

Digital Design

UX-, interactie- en visueel design voor apps, business applicaties en websites waarmee we eindgebruikers blij maken.

Visual Identity

We geven merken en digitale producten een uniek eigen gezicht. We zorgen er zo voor dat alle touch-points op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Design Sprints

Met Design Sprints werken we samen met onze klanten om snel van idee naar prototype te komen. Op die manier maken we optimaal gebruik van kennis, leren we samen en sluiten oplossingen aan bij behoeften van eindgebruikers.

Prototyping & Gebruikersonderzoek

We maken rijke prototypes om innovaties tastbaar en testbaar te maken. Met gebruikersonderzoek verzamelen we inzichten om ideeën en producten te valideren en verbeteren.

Content Design & Animation

Een ontwerp werkt niet zonder goede content. Daarom maken wij top-notch content en animaties om je boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Meer weten over onze Creative Business Studio?

Bel of mail Romeo Vreeken

Romeo Vreeken
Gerelateerde Projecten