https://blisdigital.com/teams/business-solutions https://blisdigital.com/en/teams/business-solutions
Business Solutions

Innoveer je business met slimme software, apps en data-driven services

Kwaliteit in software

De creatieve koppen en technische experts van ons business solutions-team ontwerpen slimme digitale oplossingen om bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. We bijten ons graag vast in een complex vraagstuk en verrassen klanten met een oplossing die zij zelf niet hadden kunnen bedenken.

Vaak starten we met een creatieve sessie waarbij we in kaart brengen welk type oplossing nodig is. Al tijdens de sessie wordt de basis (MVP) en de algemene flow van de oplossing alvast uitgedacht, die na de sessie in een klikmodel kan worden uitgewerkt. Ook brengen we de bestaande software in kaart, zorgen voor systeemintegratie en bieden consultancy.

Wij houden van innovatieve oplossingen en doen dingen graag nét een beetje anders dan anders. Het eindresultaat bestaat uit een grensverleggende oplossing waardoor de klant slimmer, beter, efficiënter of gewoon lekkerder kan werken.

Dienstverlening

Wij begeleiden klanten in het proces van strategie tot en met realisatie van digitale kanalen en bieden de volgende dienstverlening aan:

Strategie & research

Bepalen welke software- en data-driven oplossingen het beste past op de wensen, kansen, uitdagingen en strategie van onze klanten en partners

  • Business consulting
  • Creatieve sessies
  • Research

Concept & design

Visueel, functioneel en technisch uitwerken van de te realiseren software-oplossing, samen met klant, stakeholders binnen en buiten de organisatie en met beoogde gebruikers

  • Opzet customer journeys
  • Co-creatie
  • User experience design
  • Interaction design
  • Visual design
  • Usability testing
  • Prototyping

Realisatie

Technische realisatie van software-oplossing, bouwen van koppelingen en integraties, testen en aanmelden van apps in app-stores.

Technologie

Wij werken o.a. met:

bs-logos.png#asset:504


Hosting, beheer en optimalisatie

Ga je met BLIS in zee, dan werken we in sprints maar hopen we op een marathon. We werken regelmatig aan korte projecten maar we gaan graag een langetermijnsamenwerking aan waarbij we blijven werken aan het optimaliseren van de oplossingen die we voor ons klanten leveren.

Hosting

Opzetten, beheren en monitoren van test- en acceptatie-omgevingen en van live-/productieomgevingen, cloud-based of on-premise, waarin onze software optimaal gebruikt kan worden.

Technisch onderhoud

Onderhouden en beheren van software-oplossingen, zodat onze software veilig en snel werkt op alle vereiste webbrowsers, smartphones en tablets.

Support

Leveren van support en ondersteuning via onze Service desk aan functioneel beheerders bij onze klanten en partners, indien gewenst op basis van Service Level Agreements.

Meer weten over onze Business Solutions oplossingen?

Bel of mail Martijn Dragt

Martijn Dragt
Gerelateerde Projecten