https://blisdigital.com/nieuws/racespektakel-op-circuit-zandvoort https://blisdigital.com/en/news/racespektakel-op-circuit-zandvoort
Nieuws25-10-2019

Race-performance op circuit Zandvoort

Nieuws

Maandag 21 oktober stond in het teken van de start van de samenwerking tussen BLIS en Axians. Op een leuke en informele manier was er de mogelijkheid om elkaar te leren kennen, onder het genot van een portie snelheid en analyses van rondetijden. Niet geheel onverwacht werd er voor een racedag gekozen, dit is namelijk een perfecte link naar snelheid en performance. Optimalisatie van performance in complexe IT omgevingen is iets waar we als beide partijen dagelijks naar streven voor onze klanten. 

Op circuit Zandvoort raceten gemixte teams van Axians en BLIS fanatiek in MINI’s. Een activiteit zoals deze maakt de basis mogelijk voor het opbouwen van een vertrouwensband tussen beide partijen. Een circuitrace is een serieuze aangelegenheid, waarbij de passagier vertrouwt op de rijkunsten van de coureur. Zo weten beide partijen gelijk wat ze aan elkaar hebben.


Het vervolg hiervan? Tijdens de Axians klantendag op 29 oktober lanceren we onze nieuwe ITOA oplossing: Performance Insights. We geven ook nog een leuke prijs weg. Deelnemers die een visitekaartje achterlaten, maken kans om een dag te racen in een MINI op circuit Zandvoort. Hou BLIS in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het Insights platform!