https://blisdigital.com/nieuws/nsecure-en-blis-digital-sluiten-partnerovereenkomst https://blisdigital.com/en/news/nsecure-en-blis-digital-sluiten-partnerovereenkomst
Nieuws28-03-2017

Nsecure en BLIS.digital sluiten partnerovereenkomst

Nieuws

Nsecure, specialist op gebied van safety & security, en BLIS.digital, specialist in digitale innovatie, slaan de handen ineen om samen te werken aan digitale oplossingen voor een veiligere wereld. Ze hebben dit vorige week bekrachtigd in een unieke partnerovereenkomst waarin beide partijen elkaar zullen aanvullen en versterken en stappen zullen gaan zetten op het gebied van digitale innovatie.

Hans van Driel, Nsecure: ‘De wereld om ons heen verandert snel en ook digitale technologie ontwikkelt zich in rap tempo. Eisen die hierdoor aan mensen en organisaties worden gesteld op gebied van veiligheid en privacy worden steeds strenger.’

Met de partnerovereenkomst zullen de kennis en ervaring op het gebied van safety & security van Nsecure, en expertise van BLIS.digital op het gebied van digitale innovatie worden samengevoegd.

De software- en data-gedreven oplossingen die hieruit zullen voortkomen zullen Nsecure’s klanten in staat stellen om hun beveiliging, toegangsverlening en het voldoen aan regelgeving slimmer en efficiënter te regelen.

Uniek aan de overeenkomst is dat Nsecure en BLIS.digital een gezamenlijk belang hebben bij goede resultaten met de nieuwe oplossingen, wat leidt tot wederzijds commitment.

Dirk Jan Los, BLIS.digital: ‘Ik vind dat we een mooie overeenkomst hebben gesloten: we ontwikkelen niet alleen software, maar participeren op een ondernemende manier in de samenwerking. Wij doen waar wij goed in zijn en de mensen van Nsecure doen waar zij goed in zijn. Nu kunnen we samen producten maken die de safety & security wereld zullen innoveren en kunnen we met elkaar doorgroeien’.

Een mooi voorbeeld van succesvol samenwerken van beide bedrijven is ‘Keyless Access’, een mobiele app die toegang geeft tot gebouwen en objecten, bijvoorbeeld voor storingsmonteurs en beveiligers. De app controleert op verschillende manieren en momenten of de gebruiker wel geautoriseerd en geïdentificeerd is waarna door middel van koppelingen met slotsystemen deuren geopend worden naar gebouwen en objecten. Deze innovatieve oplossing van Nsecure en BLIS.digital zal bij klanten de oude sleutelbos en procedures rondom sleutelbeheer gaan vervangen.

Over Nsecure

Nsecure is specialist op gebied van Safety & Security. Zij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Daarom integreert Nsecure hoogwaardige security(management)systemen met vitale bedrijfsprocessen. Dat biedt organisaties niet alleen meer zekerheid in termen van veiligheid en compliance, maar ook een aantoonbaar betere performance.

Over BLIS.digital

BLIS.digital is een digital agency die werkt aan innovatieve digitale oplossingen voor klanten als KPMG, Nuon, ProRail, ABN Amro en Feyenoord. Van zelflerende chatbots tot slimme marketingcampagnes en van complexe artificial consultants tot mobiele apps. Met een team van ruim 35 creatieve en technische specialisten wordt bij BLIS.digital gewerkt aan de digitale innovatie van morgen.