Ik weet je wachtwoord

Ik weet je wachtwoord

Digitale veiligheid, of cybersecurity, is van levensbelang. Om dat nog eens extra duidelijk te maken bracht Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL, podcaster en schrijver van het boek Ik weet je wachtwoord, op 12 juni een bezoek aan Blis Digital.

Bij Blis Digital bedenken, ontwerpen en bouwen we softwareoplossingen en digitale producten die voor onze klanten mission critical zijn. Security is daarbij een van de belangrijkste aandachtsgebieden.

Vanuit onze ISO 27001-certificering en onze secure software development practices, houden we onszelf scherp door regelmatig interne awarenesssessies te organiseren over digitale veiligheid. Voor de sessie van juni nodigden we Daniël Verlaan uit als gastspreker. En dat hebben we geweten!

Bij zijn binnenkomst werd direct duidelijk – Daniël heeft er zin in! Een enthousiaste, down-to-earth kerel, heel toegankelijk en erg enthousiast, nam het woord. Hij nam ons mee in de wereld van ransomware, één van de meest heftige problemen waar je als bedrijf mee te maken kunt krijgen. Daniël wist ons goed uit te leggen hoe dit soort aanvallen werkt, wat er precies gebeurt, hoe de criminelen te werk gaan en letterlijk hoe het businessmodel van deze organisaties in elkaar zit. Bizar!

Tijdens de sessie was er ook veel ruimte voor vragen en discussies over maatregelen om dit soort aanvallen te voorkomen en de impact ervan te minimaliseren. Al met al een hele interessante en boeiende ochtend.

Naast de presentatie bracht Daniël ook voor alle collega’s zijn nieuwste boek Ik weet je wachtwoord mee. Omdat het boek leest als een thriller én vol staat met waardevolle inzichten en tips, bestelden we nog 50 exemplaren extra om uit te delen.

Wil je het boek van ons ontvangen? Stuur dan een berichtje naar marketing@blisdigital.com (en nee, dit is geen phishinglink 😉). De eerste 50 mailers krijgen het boek thuisgestuurd.

Wil je kennismaken of heb je een vraag?

Stuur een bericht