https://blisdigital.com/nieuws/hoe-goed-presteert-jouw-bedrijf-online https://blisdigital.com/en/news/hoe-goed-presteert-jouw-bedrijf-online
Nieuws17-06-2016Geert Stolk

Hoe goed presteert jouw bedrijf online?

Nieuws

Heb je je weleens afgevraagd of je website goed vindbaar is? Hoe presteert jouw bedrijf online? BLiS is expert op gebied van online zichtbaarheid. Ons dagelijks werk bestaat uit het ontwikkelen van slimme digitale en innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Onze missie is het vergroten van het online resultaat voor jouw business. Daarom willen we graag met jou meedenken, want voor onze vrienden van Friends in Business maken we natuurlijk graag tijd!

Laat nu je website scannen door onze experts en ontvang gratis advies voor meer online resultaat.

Hoe dat werkt? Laat hieronder je URL achter en we analyseren de gegevens die voorhanden zijn. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de vindbaarheid van je website en of de boodschap op de website goed overkomt. Niet alleen je website is belangrijk, dus kijken we ook naar de inzet van social media en welke belangrijke kanalen er nog meer worden gebruikt.

Na de scan nodigen we je uit voor een gratis creatieve sessie waarbij we je voorzien van tips en tricks voor meer online resultaat. Natuurlijk denken we ook met je mee over hoe je deze tips kunt omzetten in concrete stappen!