https://blisdigital.com/nieuws/het-jaar-van-feyenoord https://blisdigital.com/en/news/het-jaar-van-feyenoord
Nieuws31-12-2014Vincent Dekker

Het jaar van Feyenoord

Nieuws

Samen met onze Your Media Group-partner Made in Rotterdam maakten wij het concept compleet. Met 12 bijzondere momenten uit 12 maanden voor de 12de man! De bron van het beeldmateriaal en foto's bij een klant als Feyenoord is natuurlijk onuitputtelijk. Per moment konden wij de mooiste foto en het meest aangrijpende video-fragment kiezen. Aangevuld met mooie omschrijvingen van Bas, redacteur bij Made in Rotterdam. In drie dagen hebben Mike, Bram en ik, in nauwe samenwerking met Feyenoord en Made in Rotterdam, de content omgezet in een single-page website. Elk moment krijgt de totale focus door ze beeldvullend te tonen. Stuk voor stuk kippenvel-momenten, lezen wij in de social media berichten van de supporters.

“2014 was voor Feyenoord een heel bijzonder jaar. We hadden daarom de wens om vlak voor de jaarwisseling samen met supporters nog even terug te blikken. We waren meteen enthousiast over het idee van Your Media Group om twaalf bijzondere en emotionele momenten uit te lichten en onze supporters de kans te geven deze middels mooie visuals en beeld nogmaals te herbeleven. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat!”
Roosmarijn Morgans

Maandag 29 december 2014

Op 29 december 11:00 uur kreeg Het Legioen de nieuwsbrief en gingen de banners op de Feyenoord website live. In Google Analytics zagen wij in het realtime overzicht 500 actieve gebruikers, waarnaar binnen een uur tijd er al 3500 aanmeldingen voor de wedstrijd waren. Met duizenden bezoekers op de eerste dag met een gemiddelde van 4,5 minuut per sessie, wisten wij dat de momenten goed werden bekeken.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Neem dan een kijkje op http://hetjaarvan.feyenoord.nl

Social Media

Benieuwd hoe Het Legioen reageerden? Zie hier een aantal leuke reacties met onder andere de favoriete momenten van de spelers van Feyenoord.

 

 

 

Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Vincent Dekker of bel naar 010 302 13 21.