https://blisdigital.com/nieuws/blis-robinson-2016 https://blisdigital.com/en/news/blis-robinson-2016
Nieuws06-09-2016Anja van der Velde

BLiS Robinson 2016

Nieuws

Om onze survival skills eens goed te testen begaven we ons voor de BLiS familiedag richting het strand van Hoek van Holland voor een dagje teambuilding in de zon. Strandclub Zwoel organiseerde de dag die in het teken stond van expeditie Robinson. In vier teams streden we om de eer en de beker.

We begonnen met het verzinnen van een yell waarbij vooral Mike en zijn team zich van hun sterke kant lieten zien, de overlever kwam al direct in hen naar boven! Hierna mochten we laten zien wie er het meest behendig (en fanatiek!) waren in het oplossen van puzzels, het bouwen van een katapult, het maken van vuur, en het doorlopen van een hindernisbaan. 

Het was goed te zien dat er bij BLiS mensen werken met een enorme drive en de wil om te winnen, want het fanatisme droop ervan af! Een katapult bouwen bleek voor sommigen nog niet zo eenvoudig, en ballen schieten en vangen bleek voor anderen weer heel eenvoudig te zijn. Logische puzzels oplossen was voor onze techneuten een piece of cake, en het maken van vuur bleek bij verschillende mensen de boyscout naar boven te brengen. Team blauw ging er uiteindelijk met de beker vandoor en vooral de kinderen waren natuurlijk heel trots!

De rest van de dag brachten we door op het terras en we sloten af met een barbecue. Het was echt een topdag, die voor herhaling vatbaar is!