https://blisdigital.com/nieuws/blis-opnieuw-fd-gazelle https://blisdigital.com/en/news/blis-opnieuw-fd-gazelle
Nieuws12-11-2014Vincent Dekker

BLiS opnieuw FD Gazelle

Nieuws

Wat zijn FD Gazellen?
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van tenminste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Wij dus ook!

De presentatie werd gehouden in een bijzondere ambiance, de werkplaats van de FMJ Groep in Heinenoord. Een trotse winnaar van een Gouden Gazelle in 2013. Natuurlijk feliciteren wij bij deze de winnaars van de Gouden Gazellen van dit jaar; Fintrex, Bax-shop.nl, SieTec, Agile Software en Funk-e Animations. Ook wij hebben een 2D uitleganimatie van 75 seconden van Funk-e in één van onze projecten gebruikt, namelijk op de homepage van de uitstekend converterende productwebsite van UNIT4 Fiscaal Gemak

Onze groei komt voort uit een combinatie van meer betekenen voor onze bestaande klanten en partners, new business en innovatie. De groei gedurende de afgelopen jaren heeft ook doorgezet in 2014! Mocht het FD volgend jaar dit programma voortzetten, dan zijn wij weer van de partij.

Wij zijn ons team en onze klanten en partners dankbaar voor onze mooie samenwerking en inzet om zo ver te komen! We kijken ernaar uit om die samenwerking voort te zetten en uit te breiden.

Interesse om bij BLiS of met BLiS te werken? Kijk dan snel of wij een geschikte vacature voor jou hebben of neem contact met ons op voor een afspraak. 

We are BLiS, wij zijn FD gazelle 2012/2013/2014(/2015).