https://blisdigital.com/nieuws/blis-genomineerd-voor-dutch-interactive-award https://blisdigital.com/en/news/blis-genomineerd-voor-dutch-interactive-award
Nieuws02-04-2015Geert Stolk

BLiS genomineerd voor Dutch Interactive Award

Nieuws

BLiS is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie B2B & Professional Services. BLiS is genomineerd met het Digitaal Veiligheidspaspoort, een 'digitaal hek' rondom het spoor, dat BLiS in samenwerking met Nsecure ontwikkelde voor ProRail. In 2014 werd het veiligheidspaspoort uitgerold en inmiddels wordt het door meer dan 40.000 gebruikers dagelijks benut. Een combinatie van fysieke pas, portal en app hebben de papieren versie vervangen en bieden nieuwe mogelijkheden om veiliger te werken aan het spoor.

Meer weten over het Digitaal Veiligheidpaspoort? Lees hier de case.

De Dutch Interactive Awards zijn dé awardshow voor de interactieve branche. De onafhankelijke jury bestaat uit zwaargewichten binnen online commerce en media. In totaal worden twaalf awards uitgereikt op het gebied van e-commerce, online communicatie en marketing. De awards worden op donderdag 21 mei uitgereikt in het Krasnapolsky-hotel in Amsterdam.