https://blisdigital.com/nieuws/blis-bekroond-met-business-succes-award-voor-beste-werkgever https://blisdigital.com/en/news/blis-bekroond-met-business-succes-award-voor-beste-werkgever
Nieuws25-05-2016Anja van der Velde

BLiS bekroond met Business Succes Award voor beste werkgever

Nieuws

Afgelopen maand werden we door het Nationale Business Succes Awards verrast met de award ‘beste werkgever in de branche webdesign en software’.

Het Nationale Business Succes Award Instituut is een instituut dat mensen en organisaties versterkt op weg naar succes. Hun missie: het succes van bedrijven en professionals stimuleren. Met vele activiteiten geven ze concreet inhoud aan hun missie. Zo belichten ze de beste bedrijven van Nederland met de grootste ondernemersprijs van Nederland in het TV-programma De Succesfactor op RTL7.

Dirk Jan was in dat kader deze maand te gast bij De Succesfactor om te vertellen over BLiS als werkgever. Ex-profbokser Arnold Vanderlyde interviewde Dirk Jan, en was benieuwd naar wat BLiS tot een leuke, inspirerende en uitdagende plek maakt om te werken. Breng een bezoek aan het kantoor van BLiS en de transparante werkvloer, de innovaties op de werkvloer, een hecht, gelijkgestemd team waarin mensen zichzelf kunnen zijn, zijn zaken die opvallen. Tel daar bij op de gunstige doorgroeimogelijkheden en het budget voor het volgen van cursussen en trainingen, en je weet gelijk waarom werken bij BLiS zo leuk is!

Terugkijken? Bekijk het interview op Uitzending Gemist