https://blisdigital.com/nieuws/10-jaar-blis-een-nieuwe-huisstijl-en-website https://blisdigital.com/en/news/10-jaar-blis-een-nieuwe-huisstijl-en-website
Nieuws15-01-2016Richard Schot

10 jaar BLiS, een nieuwe huisstijl en website

Nieuws

BLiS bestaat 10 jaar! Reden genoeg voor een nieuwe huisstijl en website.

We starten 2016 met een feestje. BLiS bestaat namelijk tien jaar, en daar zijn we trots op! Tien jaar geleden begon BLiS met vier man met passie voor techniek en innovatie. Inmiddels bestaat ons team uit bijna 30 specialisten. Enthousiaste mensen die allemaal dezelfde passie delen voor innovatieve en creatieve internetoplossingen.

De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een full-service internetbureau. Klanten zijn met ons meegegroeid en hechte partnerships zijn ontstaan. We zijn er trots op dat we een groot aantal klanten van het eerste uur nog steeds bedienen.

Wat we in die tien jaar hebben geleerd is dat innovatie zich in golven aandient. We hebben keuzes gemaakt, en niet zomaar iedere trend gevolgd. De juiste golf pakken, dat is de kunst! Wij noemen dat ‘riding digital’, en dat is waar wij het beste in zijn: klanten helpen om de juiste golf te pakken, zodat zij beschikken over handige, slimme, creatieve en mooie tools. Dat doen we al tien jaar, en daar gaan we natuurlijk nog lang mee door!

When you hit the right wave, it's pure BLiS(s)

Nieuwe huisstijl

Tien jaar BLiS, een mooi moment om weer even stil te staan bij wie we zijn en waar we nu eigenlijk voor staan. Wat vinden we belangrijk? Waar krijgen we energie van? En wat hebben we de afgelopen tien jaar geleerd? We staken de koppen bij elkaar en ontwikkelden een nieuwe huisstijl waar we heel trots op zijn.

Nieuwe aanpak

Stiekem zijn we er allang mee begonnen, maar ons tienjarig jubileum is een mooie gelegenheid om onze vernieuwde aanpak te presenteren. Wij vinden namelijk dat een opdracht niet klaar is na de eerste oplevering, maar dat het dan eigenlijk pas begint: meten, optimaliseren, tweaken...

Om dit proces inzichtelijk te maken ontwierpen we de 'optimalisatie-lifecycle'.

Meer over ons

Nieuwe strategie

Met deze vernieuwde aanpak richten we ons nog meer dan voorheen op het geven van advies op maat. Gefocust op het behalen van jouw doelen ontwikkelden we drie workshops: de Marketing strategie sessie, de Innovatiesessie en de Website kernpagina workshop. Meer weten?

Vraag informatie aan

BLiS. Riding Digital

p.s. Wil jij bij ons werken? Wij zoeken nog een aantal BLiSians. Bekijk de vacatures