https://blisdigital.com/teams/digital-performance-services https://blisdigital.com/en/teams/digital-performance-services

Digital Performance Services

Optimaliseer business critical workloads

In de wereld waarin digitalisering en de verwachtingen van technologie blijven groeien, wordt het belang om de performance van onze digitale middelen te beheren steeds groter. Met de toename van functionaliteit en beveiliging neemt ook de complexiteit van de applicatieketens toe. Deze complexiteit zorgt er voor dat performance problemen vaker voor kunnen komen en dat deze lastiger te herleiden zijn naar concrete onderdelen van de keten. Er zijn geen oplossingen beschikbaar die alle digitale performance uitdagingen op kunnen lossen. Wel kan een strategische aanpak en combinatie van oplossingen controle bieden op de werking van applicaties en workloads.

Wij hebben de kennis en ervaring met het adviseren en implementeren van dit soort oplossingen. Het resultaat hiervan is een effectieve en pragmatische oplossing die inzichtelijk maakt hoe goed business critical workloads werken en hoe we deze kunnen verbeteren.

Onze performance diensten

Er zijn verschillende use cases waarvoor onze performance diensten gebruikt worden. Hieronder staan een aantal mogelijkheden met wat we daarin kunnen betekenen.

Ons solution portfolio

Met de oplossingen van onze partners zijn we in staat performance inzichten en verbeteringen te realiseren voor allerlei typen workloads.

solution_logos.png#asset:1522

Heeft u een uitdaging met digitale performance neem contact met ons op!

Call or mail Jordy Bax

Jordy Bax