https://blisdigital.com/teams/digital-performance https://blisdigital.com/en/teams/digital-performance
Digital Performance

Connect target groups with organizations and brands, through digital marketing & media.

B.made, onze nieuwe naam

BLIS en Made in Rotterdam gaan samen verder als B.made

Met veel enthousiasme delen wij mee dat het Digital Performanceteam van BLIS en het complete team van Made in Rotterdam vanaf 1 juni 2018 samen verdergaan onder de naam B.made. Made in Rotterdam is een content-maker van zowel video als print, BLIS is gespecialiseerd in digitale kanalen en data.

B.made wordt met deze nieuwe samenwerking een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen.

Waarom?
Een digitale klantbeleving is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse praktijk. Het opbouwen van persoonlijke en relevante relaties met jouw doelgroep is daarom meer en meer van strategisch belang en een hoogwaardig multidisciplinair marketing- en communicatieteam een vereiste.

Een BLIS company
Het huidige BLIS bestaat uit drie teams: het Business Solutionsteam, het Data Managementteam en het Digital Performanceteam. Het Digital Performanceteam zal dus opgaan in B.made. Als ‘BLIS Company’ behoudt B.made hiermee wel directe toegang tot geavanceerde technologie en datamanagementspecialisten, waardoor klanten te allen tijde een oplossing van de hoogst mogelijke kwaliteit geboden kan worden.

Want to know more about our digital performance solutions?

Call or mail Romeo Vreeken

Romeo Vreeken
Related Projects